WELKOM


Welkom op de website van MR Drum Education

Hier kun je terecht voor Privé Drumles, Drum Workshops, Drumcoaching en Sessie- en Studiowerk.

De Privé drumlessen zijn toegankelijk voor iedereen die wilt starten met drummen. Theoretische kennis is geen vereiste om bij ons te mogen beginnen met drummen. De lessen zijn praktijkgericht hoewel aan het theoretische gedeelte zeker voldoende aandacht wordt besteed. Een goede balans van praktijk en theorie is van belang en daarom ook daadwerkelijk aanwezig. De gevorderde- en beroepsmatige drummers, die de gevorderde basis elementen beheersen, hebben de mogelijkheid zelf een muziekstijl te kiezen waarin ze zich verder willen ontwikkelen o.a. rock, funk, jazz, jazz-rock, fusion of latin. Hierbij merken we wel op dat je bij bepaalde muziekstijlen méér dan alleen een gevorderde basis nodig hebt om er aan te kunnen beginnen. Wij zijn er dus niet alleen voor de beginnende drummer, maar ook voor een ieder die zijn of haar drumspel verder wilt ontwikkelen, begrijpen en verfijnen.

Naast de drumlessen kunnen we je ook begeleiden en op weg helpen indien je een auditie moet doen of je drumspel in je band wilt verbeteren. We leren je optimaal gebruik te maken van je capaciteiten en dit toe te passen in je band d.m.v. drumcoaching.

Tevens kun je bij MR Drum Education terecht voor inhuur-diensten voor Sessie- en Studiowerk. Het geval wilt zich wel eens voordoen dat de drummer van de band ziek of 'tijdelijk' verhinderd is of men is nog op zoek naar een nieuwe drummer en men heeft nog optredens staan die door ‘moeten’ gaan. Wij kunnen jullie dan uit de nood helpen. Door de jarenlange ervaring is een repetitie niet  noodzakelijk (indien er (live) tapes voorhanden zijn), omdat het repertoire op partituren gezet wordt. Het mee laten lopen van samples of tapes is ook geen probleem, daar er met clicktrack (metronoom) gewerkt wordt. Herkennen jullie je als band hierin, dan kun je contact opnemen en je probleem voorleggen. Na overleg zal een prijsafspraak gemaakt worden.

Docent heeft méér dan 35 jaar ervaring als slagwerker in uiteenlopende muziekstijlen, waarvan meer dan 25 jaar als professioneel slagwerker. De kennis en ervaring zal op een adequate wijze tot uiting worden gebracht tijden de drumlessen en de uitoefening van de aangeboden diensten.

Wil je meer informatie dan kun je het contactformulier invullen. Indien je direct een afspraak wilt maken voor een drumles, vul dan het inschrijfformulier in. Wij zullen je mail zo snel mogelijk behandelen.

Bedankt voor je bezoek en nog veel plezier op onze website.

MR DRUM EDUCATION