DRUMLESSEN

 

Algemeen
De lessen worden individueel gegeven. Het grote voordeel van deze aanpak is dat alle aandacht voor jou is, geheel anders dan bij klassikale lessen. Op deze manier voel je je beter op je gemak waardoor je sneller iets durft te vragen en daarom ook sneller resultaat zult zien. Om de lessen toegankelijker te maken voor de leerling, met het oog op werk en studie, kunnen de lessen flexibel ingeroosterd worden. De lessen kunnen in onderling overleg tussen leraar en leerling wekelijks gepland worden. Indien men een les moet missen door bijvoorbeeld ziekte, is het geen probleem deze in te halen zodat er geen lesgeld verloren gaat.


Lesduur
De leerling kan zelf bepalen hoeveel keer en hoelang hij/zij per week les wilt hebben. Uiteraard wordt dit van te voren besproken. Op deze manier kun je zelf bepalen in welk tempo je wilt leren drummen.


Lesinhoud
De inhoud van de les verschilt per leerling. De ene leerling begint pas en start met de basis, de andere is al gevorderd en wilt zich graag specialiseren in een bepaalde muziekstijl of wilt zijn drumwerk in de band ontplooien of wilt juist terug naar de basis omdat hij/zij dit nooit goed heeft aangeleerd gekregen. Indien je de basis onder de knie hebt is in feite van alles mogelijk. De lessen worden op maat per les ingevuld en aangepast aan jouw behoefte.


Drumstel Huren of aanschaffen op basis van Huurkoop
Door samenwerking met een gerenomeerde slagwerkzaak bestaat de mogelijkheid een drumstel huren. Na een periode van 6 maanden kunt u beslissen of u langer wilt blijven huren of dat u overgaat tot aanschaf van het drumstel. De betaalde huurtermijnen wordt in midering gebracht op de aanschafprijs. Op deze wijze hoeft u geen grote uitgave te doen voor de aanschaf van een drumstel en hebt u niks te verliezen. U kunt op uw gemak beoordelen of u verder wilt gaan met het drummen.

Locatie
De drumlessen worden in Hasselt gegeven. Meer informatie hierover zie Tarieven


Aanmelden
Indien je interesse hebt en je wilt je aanmelden, dan kun je dat telefonisch doen of met het inschrijfformulier